WHAT IS HOT?

EERSTEKLAS TWEEDEHANDS MERKKLEDING, SCHOENEN EN TASSEN VAN TOPMERKEN VOOR DAMES.

De mooiste tweedehands dames kleding van topmerken shop je in de webshop van StudioBrands. Wij zijn een webshop met een uitgebreid assortiment in tweedehands merkkleding.

 

StudioBrands richt zich op het hogere segment  en verkoopt alleen de beste merken en mooiste tweedehands kleding, schoenen, tassen en accessoires. En alleen als deze nog in goede staat zijn en in het huidige modebeeld passen. Zo blijft ons aanbod hoogwaardig.

 

Wij hebben een breed assortiment met tweedehands dameskleding zoals tops & blousestruien & vesten, broeken & jeans, jurken & rokken, blazers & jasjes, jassen, schoenen, tassen en accessoires (riemen en sjaals). 

 

Om een breed assortiment aan 2ehands kleding te kunnen blijven bieden is StudioBrands altijd op zoek naar tweedehands merkkleding, nieuwe merkkleding of accessoires voor in de shop. Heb jij ook een uitpuilende kast met mooie merkkleding, tassen, schoenen, laarzen of bijbehorende accessoires? Kijk dan eens bij inbreng of het iets voor jou is om je merkkleding in te brengen. Zo levert het je ook nog geld op!

 

StudioBrands voor eersteklas 2ehands merkkleding!

Zoek op trefwoord