Hoe werkt StudioBrands

StudioBrands verkoopt jouw merkkleding in de webshop. Jij maakt je kast leeg en maakt een afspraak met ons. Wij doen de rest en jij krijgt 50% van de opbrengst. Hoe leuk en makkelijk is dat?
 
Maak je kast leeg
Selecteer de kleding uit je kast  waar je een ander blij mee wilt maken. Controleer of we het merk accepteren en of je items voldoen aan onze kwaliteitscriteria.
 
Maak een afspraak
Neem contact met ons op en maak een afspraak voor het inbrengen van je kleding.
 
Kwaliteitsselectie & Fotografie
Bij de inname geven we aan of de kleding en/of accessoires in de shop worden opgenomen. We maken mooie foto's van je kleding en bepalen een reële verkoopprijs. Met ons hartjessysteem geven we een indicatie van de prijs/kwaliteit verhouding.
 
In de shop
Zodra de items online staan ontvang je van ons bericht. We streven ernaar om binnen 14 dagen alles online te hebben staan.
 
Naar de koper
Zijn er 1 of meerdere items verkocht? Dan sturen wij deze naar de koper.
 
Naar je portemonnee
Jij ontvangt, als verkoper, 50% van de verkoopprijs als tegoed. Als iets definitief is verkocht is ontvang je van ons bericht. Zo blijf je altijd op de hoogte.
 
Wil je meer weten over verkopen via StudioBrands? Neem dan contact met ons op of ga naar onze inbrengpagina. Daar staat alles uitgebreid uitgelegd. 
 
   

Zoek op trefwoord